Ilmoittautumisohje

ILMOITTAUTUMISOHJE

 

Seurassamme on käytössä Jäsentieto-ohjelma.

Ryhmiin ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuu tämän ohjelman kautta.

Ohjelman käyttö edellyttää ensin rekisteröitymistä, jonka jälkeen käyttäjä pääsee ilmoittautumaan ryhmiin.

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista. Kilparyhmissä ja harrasteryhmissä on lisäksi harrastemaksu, ellei ryhmän tiedoissa toisin ilmoiteta.

Ryhmissä voi käydä tutustumassa kaksi kertaa maksutta. Maksettuja jäsen- ja harrastemaksuja ei palauteta, jos jumppari eroaa ryhmästä kesken kauden.

 

1. REKISTERÖITYMINEN

Ilmoittautuminen aloitetaan Nepton Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymällä.

Aikuisen huoltajan tulee rekisteröityä ensin itse ja lisätä sen jälkeen alle 18-vuotiaat lapset alakäyttäjikseen:

- valitse ensin "rekisteröityminen" ja täydennä omat tietosi. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- sisäänkirjaudu ohjelmaan saamillasi tunnuksilla ja lisää kohdasta "Omat tiedot" lapsesi alaisuuteesi eli alakäyttäjiksesi. Huoltajan tietojen vieressä teksti "Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", josta avautuu uusi lomake lapsen tiedoille, täytä ja MUISTA TALLENTAA. Anna lapsesi sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi. Sisaralennuksen saamiseksi jäsenmaksusta, rekisteröityminen tulee tehdä edellämainitulla tavalla.

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan
- valitse sisäänkirjautuminen -sivulta: "Unohditko salasanan?" tai
- ota yhteys 050-5244844 /Jaana Hakomäki(klo 17-18)

Jos tietosi muuttuvat, muista päivittää ne myös Jäsentieto -rekisteriin.

 

2. ILMOITTAUTUMINEN

- sisäänkirjaudu saamillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite + salasana)

- etene kohdasta "ilmoittautuminen"

- mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi alikäyttäjiä, valitse ilmoitettavan lapsen nimi valikosta ennen liikuntaryhmän valintaa. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Jokaisesta ilmoitettavasta lapsesta muodostuu oma lasku ja järjestelmä osaa automaattisesti huomioida sisarjäsenyyden niiden lasten kohdalla, jotka täyttävät sisarjäsenyysehdon (kolmas tai useampi lapsi samasta perheestä).

- ilmoittautumisesi on vastaanotettu, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

- jos ryhmään on mahdollista jäädä varasijalle ryhmän ollessa täynnä, seura ilmoittaa vapautuneesta paikasta.

 

3. ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

- ota yhteyttä 050 524 4844/Jaana Hakomäki

 

Tästä pääset rekisteröitymään jäsentietojärjestelmään.