Lisenssi ja vakuutus

  • Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n yleisten kilpailusääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassaoleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssin voi hankkia joko vakuutuksella tai ilman vakuutusta. Lisenssi ostetaan jäsenrekisterin kautta.

Huomioittehan, että Jumppaturva-vakuutus on voimassa ainoastaan harrasteryhmissä jumpatessa ja Stara-lisenssin kanssa eli se ei ole voimassa kilpajoukkueessa harjoitellessa ja kilpaillessa.

 

Vakuutuksellinen lisenssi

Lisenssiin sisältyvä vakuutus (nro 06-21857) tulee voimaan uusin turvin kauden alusta 1.9., mikäli maksu on maksettu syyskuun aikana. Myöhemmin maksettaessa vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkellä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Vakuutus päättyy 31.8.

Vakuutukseton lisenssi

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältämä vakuutus, voi hän ostaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä. Jos ottaa vakuutuksettoman lisenssin, on itse vastuussa vakuutuksen kattavuudesta. Maksamalla vakuutuksettoman lisenssin lisenssinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvlien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.

 

TG-kilparyhmien tarvittavat lisenssit:

TG B-lisenssi, vakuutuksellinen tai vakuutukseton

TG A-lisenssi, vakuutuksellinen tai vakuutukseton

Stara-tapahtumaa varten ostetaan Stara-lisenssi (lisätietoa Svolin sivuilta)

 

Lisätietoa lisensseistä Suomen Voimisteluliitto Svolin sivuilta.