Kilparyhmässä toimimisen periaate

KILPARYHMÄSSÄ TOIMIMISEN PERIAATTEITA PÄHKINÄNKUORESSA

                                                                                                                                 

Kilparyhmissä voimistelee motivoituneita ja omia tavoitteita omaavia voimistelijoita. Kilparyhmissä valmennus ja harjoittelu ovat tavoitteellisia. Voimistelija ja vanhemmat sitoutuvat noudattamaan yhteisiä sääntöjä sekä osallistumaan harjoituksiin, leireille ja kilpailuihin. Valmentaja laatii vuosisuunnitelman, harjoitusohjelmat sekä ohjaa harjoittelun kulkua.

 

1. Kilparyhmät ovat tavoitteellisesti harjoittelevia ryhmiä, joiden tavoitteena on menestyä kilpailuissa. Voimistelijoilta ja heidän vanhemmiltaan edellytetään sitoutumista harjoitusaikoihin ja -määriin. Ajan myötä harjoitusmäärät kasvavat ja harjoituskertoja on 3-4 viikossa aina voimistelijoiden iän ja taitotason mukaan.

2. Kilparyhmässä tarkoituksena on osallistua säännöllisesti jokaisiin harjoituksiin. Tämän takia myös vanhempien sitoutuminen lapsen harrastukseen on tärkeää. Viikoittaiset harjoitusmäärät ovat: Safine 5 krt, Stars 4 krt, Sadira 4 krt, Spirals 3krt, Safiirit 3krt.

3. Vanhempien vastuulla on, että lapsi ilmoittautuu tai ilmoitetaan kilpailuun ja muihin yhteisiin tapahtumiin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, muussa tapauksessa lapsi jää pois ko. tapahtumasta.  

Ilmoittautumisella sitoudutaan osallistumaan kilpailumatkaan ja kilpailumatkan kustannuksiin. Peruuntuneen kisamatkan kuluja ei palauteta. Sairaudesta johtuneen matkan peruuntumisen kuluista jokainen perhe voi hakea korvausta omasta vakuutuksestaan.

4. TeamGym on joukkuelaji , jonka vuoksi on tärkeä kasvattaa tiimi henkeä. Tämän vuoksi toivotaan, että joukkueen jäsenet kulkevat kilpailussa yhdessä, valmentajan komennossa. Huoltajien toivotaan olevan taka-alalla ja erityisesti kisapaikalla he seuraisivat kilpailua katsomossa.

 5. Kilparyhmien tavoitteena ovat mukavat harjoitukset innostuneessa ja motivoituneessa harjoitusilmapiirissä. Harjoitteleminen ja kilpaileminen antavat elämään monenlaisia eväitä: oppimisen ilon, voimisteluliikkeiden hallinnan, hyvän kaveripiirin, hienoja kilpailukokemuksia, leirejä, hyviä muistoja ja paljon muuta!

 

Liikunnan riemua hyvässä seurassa!

Seuran arvot