Aikuisten ryhmät

Kauden 2021-2022 aikuisten ryhmät:

 

TORSTAI

19.00 – 20.15 Naisten lentopallo, Voltin koulu (remontin vuoksi väliaikaisesti harjoitukset Kojolan koululla)

 

SUNNUNTAI

18.30 – 19.25 Tehotreeni, kuntojumppa aikuisille, Power Palace telinesali  

19.25 – 20.00 Kehonhuolto, Power Palace telinesali  

Hinta: Kertamaksu 4 eur/Powergym TAI kehonhuolto, 6e/molemmat tunnit (powergym JA kehonhuolto) sekä seuran jäsenmaksu 20 eur/vuosi (laskutetaan syksyllä).

 

Ilmoittautuminen aikuisten ryhmiin Jäsenrekisterin kautta jäsenmaksun laskutusta varten. 

TERVETULOA MUKAAN UUDET HARRASTAJAT!

************************

Harrastustarjontaa myös aikuisille

 

Tehotreeni-kuntojumppa ja kehonhuolto liikuttavat aikuisia sunnuntaisin Palacen telinesalilla. Tehotreenissä on kuukausittain vaihtuvat teemat ja kausi käynnistyy lihaskunnon kohottamiseen keskittyvällä patteriharjoittelulla. Molemmat tunnit sopivat niin miehille kuin naisillekin. 

Kysyimme sunnuntain ryhmien ohjaajalta Irmeli Lahdelta, mitä on luvassa Tehotreeni- ja kehonhuoltotunneilla. Tehotreenissä aloitetaan lihaskuntopainotteisesti patteritreenillä, jossa liikkeitä tehdään sarjoissa. Kovempaa sykettä nostetaan myöhemmin Hiit-treenissä ja tulossa on myös kehoa tehokkaasti muokkaavaa reisi-peppu-vatsa-treeniä.

Irmeli kertoo, että kehonhuollossa keskitytään liikkuvuuden parantamiseen aktiivisten liikkeiden avulla ja venyttelyt ovat vain pieni osa puolituntisen harjoittelun sisältöä. Myös kehonhuollossa vaihdellaan teemoja, joten luvassa on välillä keppijumppaa ja välillä enemmän venytyksiä. Myös osallistujien toiveet teemoista ja kehonhuollon tarpeet otetaan huomioon. 

Kannattaa tulla kokeilemaan tehokasta puolitoistatuntista sunnuntai-iltaisin:

klo 18.30-19.30 Tehotreeni
klo 19.30-20.00 Kehonhuolto

Osallistuminen molemmille tunneille 6 eur/kerta
tai osallistuminen vain toiseen ryhmään 4 eur/kerta.

Kertamaksut maksetaan tunnilla käteillä, seuran jäsenmaksu (20 eur/vuosi) laskutetaan rekisteröitymisen yhteydessä. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu Jäsenrekisterin kautta.

Tervetuloa mukaan!

************************