Härmän Siskot palkitsi vuoden voimistelijat ja valmentajat

4.4.2023


Härmän Siskojen kevätnäytöksessä palkittiin jälleen vuoden kilpavoimistelijat sekä vuoden valmentajat.

Vuoden kilpavoimistelijoiden valinnat ovat valmennustiimien tekemiä. Jokaisesta kilpajoukkueesta ja kilpaharrastejoukkueesta palkittiin yksi voimistelija.

 

Vuoden voimistelijana palkitut

 

Cerelia-joukkueesta palkittiin vuoden voimistelijana Oona Hautala, joka on kehittynyt kauden aikana paljon. Perusteluissa kerrottiin, että hän kuuntelee valmentajien ohjeita tarkasti ja hän harjoittelee sitoutuneesta eikä hänellä ole turhia poissaoloja treeneistä.

Celestia-joukkueesta palkittiin vuoden voimistelijana Viljami Koski. Perusteluissa kerrottiin, että hän yrittää aina parhaansa ja on jatkuvasti halukas oppimaan uutta. Viljami kuuntelee ohjeet aina tarkasti ja toteuttaa niitä säntillisesti. Joukkuekavereitaan kohtaan Viljami on aina ystävällinen ja kannustava.

Cilene-joukkueesta palkittiin Iida Sainio, joka on loukkaantumisen jälkeen kovalla tahdolla ja ahkeralla kuntoutumisella palannut jälleen normaaliin harjoitteluun ja pääsi esiintymään myös näytöksessä. Iida on koko uransa ajan ollut sinnikäs huippu-urheilija, ja erityisen ihailtavaa on se, miten hän on aina kannustanut muita, vaikkei olisi tse ole päässyt urheilemaan normaalisti.

Kilpaharrasteryhmä Solarista palkittiin vuoden voimistelijana Ella Tyynismaa, jonka positiivinen asenne ja oma-aloitteisuus saavat erityiskiitosta perusteluissa. Hän on reilu joukkuekavereita kohtaan. Lisäksi hän on kiinnostunut kehittämään omaa osaamistaan ja näyttänyt kiinnostustaan harrastusta kohtaan treeneissä.

 

Palkitut valmentajat

 

Vuoden harrastevalmentaja palkittiin Aura Hurtamo, joka on toiminut Härmän Siskojen lasten harrasteryhmissä jo usean vuoden ajan. Hän on osoittanut kykyä vastuunkantoon omista ryhmistään sekä ottanut lisävastuuta, kun sitä on tarvittu. Hänen tapansa valmentaa on innostavaa ja kannustavaa.

Vuoden kilpaharrastevalmentaja palkittiin Emmi Tyni, joka hyppäsi tällä kaudella rohkeasti ja ennakkoluulottomasti uuteen rooliinsa kilpavalmentajana. Seurassamme kisattiin tällä kaudella ensimmäistä kertaa kilpaharrastesarjassa, joten sääntöjen ja käytäntöjen opettelua on ollut paljon ja kyseinen valmentaja on ottanut hienosti uudet asiat haltuun yhdessä joukkueen muiden valmentajien kanssa. Valmentajana Emmi on kannustava, positiivinen ja iloinen sekä hänellä on halu kehittyä valmentajana. Positiivinen asenne ja hyvin tehty pohjatyö toi joukkueelle kisakaudella myös upeasti menestystä.

Vuoden kilpavalmentajana palkittiin Eveliina Hakomäki. Perusteluissa kiitetään Eveliinan tapaa ottaa huomioon urheilijoiden psyykkinen ja fyysinen kehittyminen. Hän on valmentaja, joka haluaa kehittää itseään ja varmistaa, että kaikilla ympärillä olevilla on mahdollisimman hyvä olla. Eveliina on luotettava ja empaattinen, eikä pelkää haasteita. Hän on aina hymyssä suin ja hoitaa tehtäväänsä kovalla ammattitaidolla.