Koronaviruksen vaikutukset Härmän Siskoissa

17.3.2020

Koronaviruksen vaikutukset Härmän Siskoissa:

(päivitetty 17.3.2020 kello 8:26)

 

Suomen hallituksen ja Voimisteluliiton linjauksen mukaisesti Härmän Siskojen lasten ja nuorten ryhmätoiminnan tauko jatkuu ainakin 14.4.2020 asti.  

 

Suunniteltu kepparitanssin pilotti siirtyy kesän loppuun/alkusyksyyn. 

 

Pidetään edelleen itsestämme ja toisistamme huolta ja jatketaan liikkumista kotona ja väljissä olosuhteissa ulkona.

 

Härmän Siskojen johtokunta

 

**

Aiemmin tiedotetut alla:

 

Kaikki voimistelun kilpailut, tapahtumat ja leirit on peruttu pääsiäiseen (14.4.2020) saakka.

 

TIEDOTUS 13.3.2020

Härmän Siskojen lasten ja nuorten kaikki toiminta jää tauolle

 

Kaikki lasten ja nuorten harraste- ja kisaryhmien harjoitukset peruuntuvat tästä päivästä lähtien ensi viikon sunnuntaihin 22.3.2020 asti. Teemme näin oman osamme koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Tämän päivän ryhmille on tiedotettu ohjaajien toimesta tänään suoraan.

 

Seuraamme koronatilannetta ja viranomaisohjeistuksia edelleen ja tiedotamme jatkosta ensi viikon aikana.

Edelleen voimme jokainen nauttia liikkumisesta esimerkiksi kotijumpalla, juoksulenkeillä, metsäkävelyillä ja monilla muilla tavoilla. Pidetään itsestämme ja toisista hyvä huoli.

 

Härmän Siskojen johtokunta

**

 

Tulevan viikonlopun Oulun TeamGym kisat on peruttu.

 

Voimisteluliiton uutisessa ajantasainen tieto heidän ohjeistuksestaan, mm: "Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään harrastustunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta treeneihin, myös kilpailu- ja valmennuspuolella."

 

Noudatetaan hyvää käsihygieniaa, juodaan vain omasta juomapullosta, jäädään kotiin pienessäkin flunssassa. Noudatamme siis täältä löytyviä ohjeita: Terve urheilija

 

Teemme sen mitä voimme taudin leviämisen ehkäisemiseksi, mutta emme panikoidu. Autamme lapsia ja nuoria ymmärtämään, että näin toimitaan, että mahdollisimman moni ei sairastuisi ja vaikka sairastuisikin, tauti ei automaattisesti ole vakava ja joka tapauksessa apua on saatavilla.