Härmän Siskot piti vuosikokouksen

31.10.2019

Härmän Siskojen vuosikokous pidettiin 29.10.2019. Kokouksessa käsiteltiin normaalien vuosikokousasioiden lisäksi sääntömuutos, joka mahdollistaa johtokunnan osallistujamäärän kasvattamisen. Sääntömuutoksen myötä johtokuntaan valittiin yksi varajäsen vahvistamaan nykyistä kokoonpanoa.

Johtokunta on syksyn aikana määritellyt toimenkuvaukset uudelleen ja tähän liittyen tehtäväkenttiä on tarkennettu. Lisäksi toteutettiin yksi henkilömuutos, kun Jaakko Heikkilän paikan johtokunnassa ottaa Anne Katajamäki. Hän toimii johtokunnassa varapuheenjohtajana Heli Luoman jatkaessa seuran puheenjohtajana. Seuran sihteerin tehtäviä hoitaa jatkossa Anne Hurtamo, Jaana Hakomäki jatkaa rahastonhoitajana ja Sanna Hede vastaa jatkossa seuran markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuudesta. Kati Antila toimii jatkossa kilpailuvastaavana ja Katri Kukkanen harrastevoimistelu- ja Tähtiseuravastaavana. Jarno Ojanperä jatkaa talkoo- ja yhteistyövastaavana. Johtokunnan varajäsenenä aloittaa Tiia Huhtala kun sääntömuutos astuu voimaan.

Kokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma kaudelle 2019-2020. Seura keskittyy jatkossakin erityisesti lasten ja nuorten harraste- ja kilpavoimistelutoimintaan. Kilpailukausi on jo alkanut NTV-voimistelijoiden osalta viime viikonlopun luokkakilpailuissa ja marraskuussa myös osa TeamGym-joukkueista aloittaa kilpailukautensa osallistumalla Espoossa järjestettäviin luokkakilpailuihin.

Harrastevoimistelun syyskauden ryhmät ovat myös täyttyneet innostuneista voimistelijoista ja he pääsevät näyttämään taitojaan ja jakamaan yhdessä tekemisen iloa yleisölle seuran talvinäytöksessä sunnuntaina 26.1.2020.