Harrastevoimistelun syyskausi käynnistyy

6.9.2019

Härmän Siskojen harrastevoimisteluryhmien syyskausi alkaa maanantaina 9.9.2019. Syksyn harrasteryhmiin on ilmoittautunut jälleen lähes 200 innokasta voimistelijaa. Alle kouluikäisten ryhmiin oli tänäkin syksynä tulijoita enemmän kuin paikkoja on ollut avoinna, mutta pääosin myös jonotuspaikalle jääneille jumppareille on löytynyt paikka ryhmissä.

Osassa ryhmistä on vielä tilaa. Esimerkiksi Hakolan koululla kokoontuvassa 1-3-vuotiaille suunnatussa vanhempi-lapsiryhmässä, eli Perheliikkarissa, on vapaita paikkoja. Myös koululaisille suunnatussa Härmän lukion salissa kokoontuvassa tanssiryhmässä on hyvin tilaa, lisäksi muissakin kouluikäisten harrasteryhmissä on vapaana hajapaikkoja. Kiinnostuksensa tiettyä ryhmää kohtaan kannattaa ilmaista ilmoittautumalla jonotuspaikalle, sillä kauden aikana saattaa jumppapaikka vapautua.

Voimistelu on edullinen harrastus, sillä harrasteryhmiin osallistuminen ei vaadi erityisiä varustehankintoja, vaan jumppaaminen onnistuu hyvin paljain jaloin liikuntaan sopivissa joustavissa vaatteissa ja varusteena mukaan otetaan vain juomapullo. Opetus- ja kulttuuriministeriö pitää 50 euron kuukausikustannusta kohtuullisen harrastusmaksun rajana, mutta harrastevoimistelun koko toimintavuoden kuukausittaiset kustannukset jäävät alle puoleen tuosta.