Vuoden 2018 voimistelijat ja valmentajat palkittiin Talvinäytöksessä

28.1.2019

Palkitut voimistelijat ja valmentajat 2018. Vasemmalta oikealle: Hertta Luoma, Iida Klemola, Jemina Korkeatupa, Fanni Äyrä, Emmi Kujala, Saimi Luoma, Eveliina Hakomäki ja Elli Luoma.
Palkitut voimistelijat ja valmentajat 2018. Vasemmalta oikealle: Hertta Luoma, Iida Klemola, Jemina Korkeatupa, Fanni Äyrä, Emmi Kujala, Saimi Luoma, Eveliina Hakomäki ja Elli Luoma.

Härmän Siskojen talvinäytöksessä palkittiin vuoden valmentajat sekä kilpavoimistelijat. Tänä vuonna palkitut saavat kauniit kunnialaatat muistoksi valinnastaan.

Vuoden harrastevalmentajana palkittiin Elli Luoma, joka positiivisuudellaan ja iloisuudellaan innostaa jumppareita useammassakin ryhmässä. Hänen seurassaan hyvä fiilis väkisin tarttuu myös muihin.

Eveliina Hakomäki palkittiin vuoden kilpavalmentajana. Hän on nuoresta iästään huolimatta jo usean vuoden ajan valmentanut erilaisia ryhmiä ja omalla esimerkillään inspiroinut nuorempia jumppareita.

Kilpavoimistelijoista palkittiin naisten telinevoimistelusta Saimi Luoma. Hän voitti kultaa omassa kilpaluokassaan viime vuonna. Hän on ahkera harjoittelija ja innokas oppimaan uutta, lisäksi hän kannustaa myös muita.

TeamGymin 1.luokasta palkittiin Emmi Kujala, joka on motivoitunut jumppari joka kuuntelee ohjeet erityisellä tarkkuudella. Joukkueessaan hän ottaa muut hyvin huomioon.

2.luokasta palkinnon sai Fanni Äyrä hyvän kehityksen ja tunnollisen harjoittelun ansiosta. Joukkuetovereiden kannustaminen mainittiin myös hänen osaltaan palkinnon perusteluissa.

Rauhallinen ja hyvin harjoituksiin keskittyvä Jemina Korkeatupa palkittiin 3.luokassa. Hän on joukkueessaan sopeutuvainen erilaisiin tilanteisiin. Sopeutuvaisuus mainittiin perusteluissa myös 4.luokan palkitun Iida Klemolan osalta. Hän on vuoden aikana motivoitunut hyvin jumppaamiseen ja halu oppia uutta näkyy tekemisessä.

5.luokasta palkittiin Hertta Luoma, joka on erittäin tunnollinen treenaaja. Hän on joukkueessaan hyvin porukkaan sopeutuva. Hertta oli myös mukana tyttöjen EM-joukkuessa Portugalissa.