Härmän Siskot on vuoden seura

14.12.2018

Kuvassa takana Heli Luoma, Jaakko Heikkilä ja Emilia Sorvisto sekä edessä Vilma Paussu, Hertta Luoma ja Eveliina Hakomäki.
Kuvassa takana Heli Luoma, Jaakko Heikkilä ja Emilia Sorvisto sekä edessä Vilma Paussu, Hertta Luoma ja Eveliina Hakomäki.

Kauhavan kaupungin elämänlaatulautakunta palkitsee vuosittain urheiluseuroja sekä urheilijoita menestyksestä.

Tänä vuonna Härmän Siskot vastaanotti Vuoden seura 2018 -kunniamaininnan, jonka valintaperusteissa mainittiin Olympiakomitean myöntämä Tähtiseura-tunnus, aktiivinen kilpailutoiminta sekä monipuolinen lasten ja nuorten liikuttaminen alueella.

Seuran puheenjohtaja Heli Luoma puolestaan vastaanotti Vuoden seuratoimija -kunniamaininnan, joka myönnetään aktiiviselle seuratoimijalle seurojen omien ehdotusten pohjalta. Perusteluissa mainittiin, että tänä vuonna palkittuja seuratoimijoita yhdisti innostavuus, pitkäaikainen aktiivinen seuratoiminta sekä monipuolinen osallistuminen seuran toimintaan niin huoltajana kuin muissakin seuran tehtävissä.

 

Urheilijastipendit neljälle maajoukkuevoimistelijalle

Lisäksi Härmän Siskoista kaupungin urheilijastipendit myönnettiin Eveliina Hakomäelle ja Emilia Sorvistolle osallistumisesta TeamGymin maajoukkuevalmennukseen sekä Hertta Luomalle ja Vilma Paussulle TeamGymin maajoukkue-edustuksesta ja EM-kilpailumenestyksestä, kun Suomen juniorimaajoukkue sijoittui EM-kilpailuissa neljänneksi.