Sama johtokunta jatkaa seuran kehittämistä

15.11.2018

Kuvassa vasemmalta: Voimisteluliiton Pohjanmaan aluepäällikkö Tiina Saulila, Jarno Ojanperä, Heli Luoma, Katri Kukkanen, Voimisteluliiton puheenjohtaja Kaisa Vikkula, Anne Hurtamo, Sanna Hede ja Jaakko Heikkilä.
Kuvassa vasemmalta: Voimisteluliiton Pohjanmaan aluepäällikkö Tiina Saulila, Jarno Ojanperä, Heli Luoma, Katri Kukkanen, Voimisteluliiton puheenjohtaja Kaisa Vikkula, Anne Hurtamo, Sanna Hede ja Jaakko Heikkilä.

Härmän Siskojen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 28.10.2018. Kokouksessa valittiin sama johtokunta jatkamaan työtä alueen lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Kokouksessa yhteisesti todettiin, että vapaaehtoistyössä auttaa jaksamaan kaikki ne saavutukset, jotka yhteisellä työpanoksella ollaan saatu aikaiseksi. Tämän vuoden kohokohtia ovat olleet Tähtiseuratunnuksen saamisen lisäksi myös osallistuminen kesäkuussa järjestettyyn Suomi Gymnaestrada -voimistelun suurtapahtumaan sekä syyskuussa telinesalille saatu uusi volttirata, jonka hankintaan seura sai Aisaparilta Leader-hankkeen tukea.

Härmän Siskojen johtokuntaan kuuluvat puheenjohtaja Heli Luoma, varapuheenjohtaja Anne Hurtamo, rahastonhoitaja Jaana Hakomäki, sihteeri Katri Kukkanen, telinevoimisteluvastaava Kati Antila, some-vastaava Sanna Hede, talkootyövastaava Jarno Ojanperä sekä fysiikkavalmennuksen vastaava Jaakko Heikkilä. 

Johtokunta tapasi Voimisteluliiton puheenjohtajan

Härmän Siskojen johtokunnan tekemä useamman vuoden käynnissä ollut seuran kehitystyö on tänä vuonna saanut huomion osoituksen niin Olympiakomitean myöntämän Tähtiseuratunnuksen kuin Voimisteluliitonkin taholta. 

Vuosittainen alueellinen Seurapäivä kokoaa voimisteluseurojen aktiivit yhteiseen tapaamiseen, joka tänä vuonna järjestettiin Härmän Kuntokeskuksessa Ylihärmässä. Tilaisuudessa oli mukana myös Voimisteluliiton puheenjohtaja Kaisa Vikkula, joka puhui kokousväelle voimistelun imagotutkimuksen tuloksista.

Tilaisuuteen oli pyydetty puhujaksi myös Härmän Siskojen puheenjohtaja Heli Luoma ja hän kertoi seuran kehitystyöstä seurajohdon ja käytännön näkökulmasta. Aihe kiinnosti kuulijoita erittäin paljon ja viritti hyvää keskustelua tämän päivän seuratoiminnan haasteista ja mahdollisuuksista. Voimistelun ja liikunnan tila-asiat nousivat esille lähes jokaisessa puheenvuorossa.