Monta uutta ryhmää syyskauden valikoimassa

14.9.2018

Härmän Siskojen harrastevoimistelun syyskausi on käynnistynyt tällä viikolla. Ryhmätarjonnassa on mukana neljä uutta lasten harrasteryhmää sekä telinevoimistelun harrasteryhmä aikuisille ja yli 17-vuotiaille.

Esimerkkinä lasten harrastetarjonnasta on toinen kouluikäisille pojille suunnattu Komeetat-ryhmä, joka vahvistaa pojille suunnattujen ryhmien tarjontaa. 

Keskiviikkoiltaisin puolestaan kokoontuu Freegym-ryhmä, jonka tunneilla painottuvat temput ja hypyt parkourin tyyliin. Tämä ryhmä soveltuu erinomaisesti vapaammasta ja vauhdikkaammasta menosta pitäville tytöille ja pojille. Alkaneella kaudella tarjolla on myös toinen Freegym-ryhmä, joka puolestaan harjoittelee perjantai-iltaisin.

Tulevana maanantaina käynnistyy uusi Perheliikkari, joka on osa uudistunutta Liikuntaleikkikoulukonseptia, ja joka on suunnattu 2-3-vuotiaille, jotka liikkuvat oman aikuisen kanssa yhteistunnilla joka kerta. Monipuolinen Liikuntaleikkikoulu on liikuttanut Härmän Siskoissa jo viiden vuoden ajan.

Aikuisten ryhmätarjonnassa on mukana sunnuntai-iltaisin Powergym-tehotreeni sekä kehonhuolto. Ryhmiin voi osallistua kumpaankin erikseen, mutta yhdessä ne tarjoavat sunnuntai-iltaan puolentoista tunnin tiiviin liikuntapaketin. Molempiin ryhmiin osallistuville hinta on vain 6 euroa kerta. Sunnuntain jumppiin ilmoittaudutaan Härmän Siskojen nettisivujen kautta, josta jokaiselle tulostuu laskulle vain jäsenmaksu. Aikuisten ryhmäliikuntatunnit maksetaan käteisellä ennen jumpan alkua, jolloin maksaa tarvitsee vain niistä kerroista kun osallistuu.