Loistava kauden lopetus Härmän Siskojen NTV-kilparyhmälle

28.6.2018

Härmän Siskojen NTV-ryhmän voimistelijat Kalajoen kilpailuissa.
Härmän Siskojen NTV-ryhmän voimistelijat Kalajoen kilpailuissa.

Härmän Siskojen telinevoimistelun (NTV) kilparyhmä Säteet kilpaili kauden viimeisen kisansa Kalajoella 12.5.2018. Kuluneen kauden aikana kaikki seuran telinevoimistelijat ovat saavuttaneet nousupisteet seuraavaan luokkaan.

Kisoihin lähti viisi jumpparia, jotka kilpailivat B-luokan nuoremmissa (Anna Hede ja Saimi Luoma) sekä B-luokan vanhemmissa (Nanna Nivukoski, Adanna Perttula ja Fanni Äyrä). B-luokan nuoremmissa tuli huikea lopputulos Saimi Luoman ottaessa jaetun kullan oululaisen kilpasiskonsa kanssa viitoskategorian huippupistein. Myös Anna Hede voimisteli vahvat pisteet jääden niukasti kärkikymmeniköstä.

Myös B-luokan vanhemmissa oli kulta lähellä. Nanna Nivukoski jäi vajaan pisteen päähän kullasta saaden myös huippupisteet. Fanni Äyrä oli hienosti kuudes, ja kauden parhaat pisteensä voimistellut Adanna Perttula saavutti jo matkalla kisoihin haaveilemansa nousupisteet seuraavaan luokkaan.

NTV-ryhmällä on siis kaiken kaikkiaan ollut mahtava kisakausi takana. Tytöt kävivät neljissä kisoissa, ja ryhmän kaikki kuusi tyttöä, joista Juliella Vimpari ei ollut mukana viimeisissä kilpailuissa, saavuttivat kauden aikana nousupisteet. Tämä tarkoittaa sitä, että ensi kaudella tytöt voivat alkaa harjoitella C-luokan sarjoja ja alkaa kisata ylemmässä luokassa. Ryhmää valmentavat Henna Perttula ja Jaana Koivula.