Kevään TeamGym Cup-kausi ohitse

2.5.2018

Härmän Siskojen TeamGym-kilpajoukkueiden Cup-kausi on ohitse. Joukkueista kolme teki luokkanousun ja kokemusta korkeammassa luokassa kilpailemisesta kertyi jokaiselle voimistelijalle. Mitaleita oli kotiin tuomisina jokaisesta kilpailusta.

Ensimmäistä kauttaan 1.luokassa kilpailevan Spirals-joukkueen kausi huipentui hopeamitaliin Espoossa pidetyssä Cupin viimeisessä kilpailussa. Syystäkin tyytyväiset voimistelijat ja valmentajat saivat ansaitsemansa palkkion talven aikana tehdylle työlle.

Viitosluokkaan kilpailemaan siirtynyt Safine-joukkue puolestaan nappasi kaksi mitalia kolme kilpailua kattavan Cup-kauden aikana. TeamGym Cupin avausosakilpailusta Tampereelta joukkueella oli tuomisinaan pronssimitali 4.luokasta ja toisesta osakilpailusta Rovaniemeltä hopeaa 5.luokasta. Kauden viimeisessä osakilpailussa mitalisija jäi vain 0.016 pisteen päähän ja joukkue sijoittui Espoossa neljänneksi.

TeamGymin tasoltaan tasaisimmassa ja joukkuerikkaimmissa luokissa kilpailevat Stars 3.luokassa ja Sadira 2.luokassa, joista molemmat joukkueet tekivät jokaisessa osakilpailussa tasaiset suoritukset sijoittuen luokan keskivaiheille.