Härmän Siskot juhlistivat TeamGym Cup-menestystä

24.5.2017

Härmän Siskojen TeamGym-kilpajoukkueissa on mukana yhteensä 54 voimistelijaa. Kuvassa mukana heistä suurin osa. (Kuva: Katri Kukkanen)
Härmän Siskojen TeamGym-kilpajoukkueissa on mukana yhteensä 54 voimistelijaa. Kuvassa mukana heistä suurin osa. (Kuva: Katri Kukkanen)

Härmän Siskot tarjosi TeamGym Cup-kauden päätteeksi kaikille joukkueille mitalijuhlat 12.5.2017 RoadHousessa. Mukana juhlassa oli lähes kaikki seuran kisavoimistelijat yhdessä valmentajien ja huoltajien kanssa.

Suurin osa Härmän Siskojen kilpajoukkueiden voimistelijoista osallistui upeasti sujuneen TeamGymin Cup-kauden päätösjuhlaan. Härmän Siskojen puheenjohtaja Heli Luoma piti voimistelijoille onnittelupuheen, jossa hän vielä kertasi kauden saavutuksia ja joukkueiden erinomaista asennetta kilpailuissa. Kolmessa Cup-osakilpailussa voitot kahminut Safine-joukkue oli ainoa, joka kiilasi Cup-voittajien listalle Espoon Telinetaitureiden viedessä kaikissa muissa luokissa Cup-voitot.

Jos starttiluokassa olisi jaettu Cup-palkinto, niin sen olisi itseoikeutetusti saanut Härmän Siskojen Sadira-joukkue, joka myös voitti kaikki kolme osakilpailua. 

Heli Luoma kehui myös Stars- ja Sagitta-joukkueiden panosta kilpailukauteen. Molemmat joukkueet kilpailevat luokissa, joissa on eniten osallistuvia joukkueita ja voimistelijoita. Erot joukkueiden välillä ovat marginaalisen pieniä ja mitalisijat jäivät jopa alle pisteen erolla saavuttamatta.