Talvinäytöksessä palkitut valmentajat ja voimistelijat

13.2.2017

Härmän Siskojen talvinäytöksessä palkittiin sunnuntaina 12.2.2017 ansioituneita valmentajia ja jumppareita. Seuran tavan mukaan joka vuosi palkitaan kilpa- ja harrastevalmentaja sekä vuoden jumppari jokaisesta kilpajoukkueesta.

Vuoden 2016 harrastevalmentajana palkittiin Jaana Koivula. Hän valmentaa Salamat-poikaryhmää sekä vasta kilpauraansa aloittelevaa NTV tyttöryhmä Säteitä. Nuoruudessaan itsekin NTV:ssä kisannut Jaana on ollut mukana tuomassa yksilötelinevoimistelua lajina takaisin seuran aktiiviseen toimintaan. Rauhallinen ja kärsivällinen valmennustyyli sopii hyvin niin vilkkaaseen poikaryhmään kuin myös tavoitteellisesti harjoitteleville tytöille.

Vuoden 2016 kilpavalmentajana huomioitiin Sari Huhtaluhdan pitkä kokemus ja vuosien aktiivinen mukanaolo seurassa. Valmentajana hän on kärsivällinen ja lempeä. Sari on aktiivinen Sisko, ja lisäksi hänen monipuolinen kokemuksensa myös muista lajeista on erinomainen lisä myös voimistelussa.

Vuoden 2016 jumpparina palkitut

Valmentajien lisäksi jokaisesta kilpajoukkueesta palkittiin vuoden 2016 jumppari. Tänä vuonna kaikkia valittuja yhdistää heidän merkittävä roolinsa joukkueen kantavana voimana ja kyky tehdä yhteistyötä kaikkien joukkueen jäsenten kanssa.

Sadira-joukkueesta huomionosoituksen sai Kalle Latvala. Perusteluissa korostettiin erityisesti, että hän ei kiusaa ketään, treenaa ahkerasti ja on oppinut paljon uusia liikkeitä ja saanut varmuutta liikkeiden tekemiseen. Kiitosta sai myös Kallen kyky kuunnella valmentajien ohjeita.

Stars-joukkuuesta Eveliina Huhtaluhta valittiin vuoden 2016 jumppariksi. Hänen ahkeraa harjoittelua ja tunnollista läsnäoloa harjoituksissa kiiteltiin. Myös hän tulee toimeen kaikkien kanssa ja kuuntelee annettuja ohjeita kunnolla.

Vuoden jumppari Sagitta-joukkueessa on Susanna Kleimola. Hän on ahkera, tunnollinen ja motivoitunut jumppari, joka harjoituksissa hän tekee kaikki harjoituspisteet jättämättä yhtäkään välistä. Perusteluissa kiitettiin myös Susannan kykyä ymmärtää tavoitteellisuutta kilpaurheilussa sekä kykyä ottaa valmentajan ohjeista oppia.

Safine-joukkueesta vuoden jumpparina palkittiin Sofia Sillanpää. Hän on yksi joukkueen kantava voima, ja kannustaa kaikkia tasapuolisesti. Hän treenaa tunnollisesti ja vähän huonompinakin päivinä yrittää täysillä ja osaa potkia itseensä ja muihin virtaa ja yrittämisen meininkiä. Sofia ei siis lannistu ja heitä hanskoja tiskiin. Hän myös osaa olla tyytyväinen saavuttamaansa aina onnistumisten jälkeen.  

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!