Voimisteluliiton Matkalla mestariksi -leirille osallistuu kaksi voimistelijaa Härmän Siskoista

2.12.2016

Matkalla mestariksi -leirin osallistujat Härmän Siskoista: Iida Sainio ja Vilma Paussu.
Matkalla mestariksi -leirin osallistujat Härmän Siskoista: Iida Sainio ja Vilma Paussu.

Voimisteluliitto on kutsunut Härmän Siskoista kaksi voimistelijaa ja heidän valmentajan osallistumaan 2.-4.12.2016 pidettävälle Matkalla mestariksi -talenttileirille.

Yhteistyössä Kisakallion kanssa järjestettävälle leirille osallistuu noin 80 urheilijaa voimisteluliiton kahdeksasta eri voimistelulajista. Härmän Siskoja ja TeamGym-lajia leirillä edustavat Vilma Paussu ja Iida Sainio sekä heidän valmentajansa Leena Risikko.

Matkalla mestariksi -leirin tavoitteena on tutustuttaa nuoret toisiinsa, tukea monipuolista harjoittelua sekä jokaisen yksilöllistä kehittymistä omalla urheilijan polullaan. Leirillä toimivat kouluttajina Kisakallion omat huippuohjaajat motoriikan ja taidon oppimisen puolelta sekä lajien omat huiput toimivat urheilijan esimerkkeinä. Kutsutut urheilijat ovat jo matkalla mestareiksi.

Voimistelijoiden valmentajilla on leirillä mahdollisuus seurata harjoituksia, verkostoitua muiden valmentajien ja osaajien kanssa sekä osallistua valtakunnalliseen taitoseminaariin, joka pidetään osittain samaan aikaan leirin kanssa.

Mahdollisuus lähettää voimistelijoita tämänkaltaiselle leirille on hieno kiitos Voimisteluliiton taholta koko seuralle laadukkaasta ja pitkäjänteisestä työstä tulevien huippujen valmentamisessa.