Kuulumisia Härmän Siskojen vuosikokouksesta

9.11.2016

Härmän Siskot ry:n uuden tilikauden mukainen vuosikokous pidettiin Power Palacessa 26.10.2016. Telinesalin aulassa avoimet ovet -periaatteella pidettyä kokousta olikin seuraamassa myös johtokunnan ulkopuolisia seuran voimistelijoiden vanhempia.

Vuosikokouksessa käsiteltiin edellisen puolen vuoden toimintakauden toimintakertomus ja toimintasuunnitelma elokuun alussa alkaneelle toimintavuodelle. Seuran taloutta on jatkossa helpompi ennakoida ja seurata, koska toiminta- ja tilikaudet kulkevat samaa tahtia.

Uusia henkilövalintoja ei kokouksessa tehty, vaan johtokunta jatkaa aiemmassa kokoonpanossaan puheenjohtaja Heli Luoman johdolla. Johtokunnan jäsenet ovat: Anne Hurtamo (varapuheenjohtaja), Jaana Hakomäki (rahastonhoitaja), Katri Kukkanen (sihteeri), Kati Antila (kilpavoimistelu, TeamGym), Sanna Hede (some-vastaava), Jaakko Heikkilä (Fysiikkavalmennuksen vastaava) ja Niina Övermark (Kiltatoiminnan vastaava).

Tärkeimpiä uusia tavoitteita käynnissä olevalle toimintakaudelle ovat mm. TeamGym-kilpailujen järjestäminen paikkakunnalla, voimistelun Sinettiseura-tunnuksen saaminen, yhteistyön kehittäminen yhteistyökumppanien suuntaan ja seuran strategian laatiminen seuraaville viidelle vuodelle.

Nyt parhaillaan myynnissä on Härmän Siskojen seinäkalenterit vuodelle 2017. Niitä voi ostaa seuran voimistelijoilta kymmenen euron hintaan. Tänä vuonna seura ei järjestä erillisiä joulu- ja kevätnäytöksiä vaan kaikkien harraste- ja kilparyhmien yhteinen talvinäytös pidetään sunnuntaina 12.2.2017 Power Palacessa.