NTV hyvässä nosteessa

28.1.2016

Yksilötelinevoimistelu (NTV) hyvässä nosteessa 

 

Härmän Siskoissa toimiva NTV, eli yksilötelinevoimisteluryhmä, tyttöryhmä Säteet haki syyskauden päätyttyä ryhmäänsä uusia jumppareita. Ilmoituksen ja myöhemmin myös testien saama kiinnostus yllätti valmentajat ja seuran positiivisesti.

 

Testeihin osallistui kymmenen ikäjakaumaltaan 6-10-vuotiasta taitavaa jumpparia. Ryhmään oli mahdollista ottaa mukaan vain osa heistä, jottei valmennuksen taso kärsi liian suuren ryhmän takia. Haastavaa tilanteessa oli myös se, että testien tarkoituksena oli löytää uusia jumppareita täydentämään jo olemassa olevaa ryhmää, jolla on tietty taitotaso. 

 

Testitilaisuudessa kävi ilmi, että osallistuneista taitotasoltaan edistyneemmistä jumppareista olisi ollut mahdollista koota myös toinen NTV-ryhmä. Valitettavasti tämä ei onnistunut nyt kevätkaudelle, mutta tavoitteena on käynnistää ensi syksynä toinen NTV-ryhmä Härmän Siskoihin. Lyhyellä varoitusajalla valmentajan löytyminen uudelle ryhmälle oli kompastuskivenä, joten haemme jatkuvasti kevään aikana ohjaajaa NTV:n. Tehtävästä kiinnostuneet voivat olla yhteydessä puhelimitse Kati Antilaan p. 040 733 3259 tai sähköpostilla kilpavoimistelu.hasi@gmail.com.