Mahtava marraskuu -liikuntatapahtuma 22.11.2015

22.11.2015

Freegymin hyppyjä telineiden yli.
Freegymin hyppyjä telineiden yli.
Piloxing Knockoutin hyppyjä ja tsemppiä.
Piloxing Knockoutin hyppyjä ja tsemppiä.
Isovanhemmat ja lapset värivarjon alla jumppatunnin lopussa.
Isovanhemmat ja lapset värivarjon alla jumppatunnin lopussa.

Sunnuntaina 22.11.2015 Härmän Siskot osallistui Voimisteluliiton Mahtavaan marraskuuhun järjestämällä Palacen telinesalilla tutustumismahdollisuuden uusiin lajeihin.

Ensin jumppasivat isovanhemmat ja lapset telinesalin kanveesilla ja telineillä. Kuperkeikkoja, hyppyjä, vauhtia, värivarjoleikkejä, lasten ja isovanhempien yhteistä naurua. Mukana oli tyttöjä ja poikia isoäitien ja isoisien kanssa. Jumpan ohjasivat Katri Kukkanen ja Aino Heikkilä.

Klo 12 lapsille oli tarjolla ulkoliikkumista Niina Övermarkin ja Aino Heikkilän johdolla. Samaan aikaan aikuiset tutustuivat Piloxing Knockoutin vauhtiin, hyppyihin ja itsensä haastamiseen Minna Korkeatuvan johdolla. 

Kolmas tunti oli Freegymiä, tällä kerralla tarkoitettu noin 10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Uuteen lajiin tutustuttiin mm. parkour-hyppien telineiden yli ja trolli-kuperkeikkaa harjoitellen. Ohjaajina toimivat Henna Perttulan ja Minna Korkeatupa.

Lumen valkaisema maisema teki päivästä kauniin ja mahtavan marraskuun päivän, jota vietettiin mukavasti liikunnan merkeissä.