TeamGym luokkakilpailu Jyväskylässä 8.11.14

12.11.2014

Sadira
Kuva: Liisa Risikko
Sadira Kuva: Liisa Risikko
Sadira
Kuva: Liisa Risikko
Sadira Kuva: Liisa Risikko
Stars
Kuva: Liisa Risikko
Stars Kuva: Liisa Risikko
Sagitta
Kuva: Liisa Risikko
Sagitta Kuva: Liisa Risikko
Safine
Kuva: Liisa Risikko
Safine Kuva: Liisa Risikko
Safine
Kuva: Liisa Risikko
Safine Kuva: Liisa Risikko

Isänpäivän aattona nähtiin Jyväskylän Hipposhallissa näyttäviä volttisuoria, huikeita hyppyjä trampetilla sekä taitavia tanssillisia vapaaohjelmia kanveesilla. Kyseessä olivat TeamGymin luokkakilpailut, joissa 100-vuotias pieni seuramme Härmän Siskot loisti kirkkaana tähtenä suurten seurojen joukossa. Kaikki neljä ”tähteä” ponnistivat syksyn ensimmäisissä kisoissa mahtaviin suorituksiin. Starttiluokassa Aura Lillbackan ja Liisa Risikon valmentama Sadira -joukkue sai lähteä kotiin pronssinen mitali kaulassaan. Liekö seuran uusien jumppapukujen ansiota, että Sadiran tytöt nappasivat vapaaohjelmassaan koko luokan korkeimmat pisteet :)

 

Kakkosluokassa käytiin taistelua pisteistä. Taso TeamGymin kakkosluokassa on noussut vuosi vuodelta ja tänäkin syksynä eri telineillä tehtävien liikkeiden vaativuus oli noussut. Tässäkään luokassa Härmän Siskot eivät jääneet pekkaa pahemmaksi. Sagitta-joukkue näytti kyntensä ja avasi kautensa hienolla 4:llä sijalla. Kehitystä viime kevääseen on tapahtunut huomattavasti. Voima, rohkeus ja into kuvastuu suorituksista. Starttiluokasta kakkoseen noussut Stars seurasi Sagittaa tulosluettelossa tullen 5:ksi. Näin hieno kauden aloitus antaa voimia ja uutta uskoa kohti kevään koitoksia. Sagitan valmennusrinkiin kuuluvat Jenna Nukala, Laura Jokinen ja Tuija Risikko. Starsia luotsaavat Kati ja Lotta Antila, Sari Huhtaluhta ja Sofia Sillanpää.

 

Viime keväästä muutamia vuosia nuorentunut Leena Risikon ja Jenna Nukalan valmennuksessa kisaava Safine tsemppasi itsensä hienosti pronssille. Kolmosluokassa kilpaileminen vaatii jumpparilta erittäin säännöllistä ja tunnollista harjoittelua. Safine on syksyn ajan harjoitellut ahkerasti neljä kertaa viikossa ja ahkeruus palkittiin mitalilla! Kiitoksensa ansaitsee myös Vera, joka rautaisella ammattitaidolla kävi syksyn ajan Pietarsaaresta tyttöjä valmentamassa. Tällä hetkellä Vera on kotimaassaan Venäjällä. Yhteisen puhutun kielen puuttuessa voimistelun kieli oli molemmille yhteinen!

http://www.voimistelu.fi/voimistelutoiminta/lajit/tulosarkisto/tg/

 

Teksti: Tuija Risikko