Toimintakertomus

TOIMINTAKERTOMUS 1.8.2017 - 31.7.2018

 

JÄSENET              336 jäsentä (vuoden 2017 lopussa)

 

TOIMINNAN TAVOITE

Härmän Siskot ry antaa mahdollisuuden perheen kaikenikäisille jäsenille harrastaa ohjattua telinevoimistelua ja liikuntaa heidän omien edellytysten mukaan. Tavoitteena on keskittyä etenkin lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksien edistämiseen. Lisäksi kaikenikäisiä ohjataan ottamaan liikunta osaksi jokapäiväistä elämää.

 

YLEISTÄ

Toimintakauden 1.8.2017–31.7.2018 aikana on johtokunta keskittynyt seuran kehitystoimenpiteiden viemiseen päätökseen. Härmän Siskot vastaanotti muiden voimisteluseurojen kanssa Tähtiseura-tunnuksen lasten ja nuorten toiminnasta Gymnaestradassa 7.6.2018.

Suomi Gymnaestrada-tapahtuma Turussa oli kauden kohokohta ja seurasta tapahtumaan osallistui noin 90 hengen ryhmä. Naiset olivat mukana Elämän voima -kenttänäytöksessä ja juniorit kilpailivat voimistelupäivillä TeamGym-kilpailuissa.

Johtokunta on aktiivisesti työskennellyt myös voimistelun olosuhteiden parantamiseksi osallistumalla Alahärmään suunnitteilla olevan monitoimihallin tilaratkaisuiden suunnitteluun.

 

NÄYTÖKSET JA TAPAHTUMAT

Talvinäytös 28.1.2018 Härmä-salissa
Esiintymässä kaikki telinesalilla harjoittelevat lasten ja nuorten harrasteryhmät, taitoryhmät, kilpajoukkueet, Säteet ja Voltin jumppakerho.

 

KILPAILUTOIMINTA

 

JOUKKUEET

TeamGymissä 5 kilpajoukkuetta: Safine 5.lk, Sagitta 4.lk, Stars 3.lk, Sadira 2.lk ja Spirals 1.lk

NTV-ryhmä Säteet, jossa 6 voimistelijaa

Esikilparyhmiä 1

Neljä voimistelijaa mukana TeamGymin maajoukkuevalmennuksessa: Eveliina Hakomäki, Hertta Luoma, Vilma Paussu ja Emilia Sorvisto.

 

KILPAILUT
Seuran joukkueet osallistuivat kevään 2018 aikana TeamGym Cup 1-, 2- ja 3-kilpailuihin sekä Voimistelupäiville Turussa 7.-10.6.2018.

Kilpailutulokset löytyvät Voimisteluliiton Kisapalvelusta sekä seuran nettisivuilla julkaistuista uutisista.