Uudeksi ohjaajaksi?

Etsitkö kadonnutta nuoruutta? Voit löytää sen meiltä!

Jäikö nuoruusvuosina harrastusmahdollisuus väliin? Haluatko olla enemmän mukana lapsesi arjessa?

Tule mukaan ohjaajaksi Härmän Siskojen harrasteryhmiin! Tarvitsemme lisää aikuisia ohjaajia laadukkaan harrastetoiminnan ylläpitämiseksi. Jotta saamme syksyllä kaikki ryhmät käyntiin, tarvitsemme ohjaajia erityisesti 3-4-, 5-6- ja 7-8-vuotiaiden ryhmiin. Lisäksi käynnistäisimme mielellämme jälleen Taaperon telinetouhuryhmän, jossa lapset jumppaavat aikuisen kanssa.

Sinulta emme vaadi aiempaa kokemusta voimistelusta, vaan asenne ratkaisee. Koulutamme halukkaat heti syyskuun loppupuolella olevassa Voimisteluohjaajan startti -koulutuksessa. Koulutusta vastaan periaatteenamme on ollut, että uusi ohjaaja sitoutuu mukaan toimintaan vähintään kahdeksi vuodeksi.

Miksi lähteä mukaan ohjaajaksi?

Yleisin syy lähteä mukaan seuratoimintaan on aloittaa ohjaajana samassa ryhmässä, jossa oma lapsi harrastaa. Vaikka lapsen harrastustunnin voi käyttää monella tapaa, niin yksi palkitsevimmista tavoista olla mukana harrastamassa lapsen kanssa. Lasten innostus, ilo ja uuden oppimisen riemu ovat hetkiä, jotka palkitsevat myös ohjaajia ja auttavat jaksamaan.

Entäpä sitten kokemus?

Ei tarvitse olla entinen jumppari voidakseen ohjata lasten ryhmissä. On helpointa lähteä mukaan apuohjaajaksi kokeneemman ohjaajan rinnalle ja mitä nuoremmista lapsista on kyse, sitä enemmän tunnin etenemiseen kuuluu myös ihan tavallista ryhmän hallintaa, jota ainakin useamman lapsen vanhempi on todennäköisesti harjoitellut myös kotioloissa.

Entäpä se kadotettu nuoruus, mistä se löytyy?

Jos oma jumpparin ura on nuoruudessa jäänyt kesken tai jäänyt kokematta, on nyt mahtava tilaisuus hypätä mukaan voimistelun maailmaan oman lapsen harrastuksen mukana. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa voimisteluharrastusta, taso vaan pitää valita sopivaksi!

Ota voimistelu elämäntavaksi ja tule mukaan Härmän Siskojen kasvavaan joukkueeseen!

Soita Katrille ja kysy lisää: p. 040 577 4099, tai sähköpostilla harmansiskotry(at)gmail.com